Børnehave - SFO

Velkommen

Velkommen til Agersted Friskole!

En kreds af engagerede forældre står bag Agersted Friskole og sammen med det fantastiske personale skaber vi en friskole med høj faglighed, fællesskab, talent og trivsel i centrum. Vi har lyst og mod til at gøre tingene på en ny måde, med innovativ undervisning og med det enkelte barn i centrum. En børnehave og skole, hvor alle børn lærer og trives i et trygt fællesskab fra de er 2 år til de går ud af skolen.

Agersted Friskole er skole, børnehave, SFO og klub og startet fra og med skoleåret 2015/16.

 

Der er ved skoleårets slutning juni 2018 tilmeldt ialt 195 børn fordelt på 150 elever i skolen 0.-9. kl, og 45 børn i børnehaven.

Af skolebørn går  55 i SFO (0. -3. kl) eller i klub (4. kl opad) udenfor skoletiden.

 

Kontakt  skolens kontor, og hør mere om, hvad en skolehverdag på Agersted Friskole kan gøre for dit barn - og lad os give jer en rundvisning. Vi viser gerne faciliteterne frem - også gerne i weekender og ferier. Skoleleder Meiner Østergaard kan kontaktes på  30 53 39 93 eller i skoletiden på 25669444 . Eller på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

 

Kontoret er åbent for henvendelser alle hverdage.

Vi vil gerne hjælpe med transport af jeres barn til skolen, for vi ved det er en udfordring i hverdagen. Vi har pt 3 store busser til ialt 126 passagerer, og vi kører således 3 ruter hver morgen. Kontakt os i god tid så vi kan koordinere og planlægge ruterne. Der er opsamling fra Aså, Dronninglund, Ørsø, Hørby, Skæve, Dybvad, Flauenskjold, Lyngså, Voerså, Præstbro, Mølholt og Sæby. Ruterne vil løbende blive ændret og tilpasset behovet. Fra Lyngså, Præstbro og Mølholt er der desuden forbindelse med NTs rute 274. Find vores busplan her

 

Gå til skoleintra

  FI