Corona

Til forældre: Følg først og fremmest med udmeldingerne på Skoleintra og Facebook.

Onsdag 11. marts 2020

Kære forældre.
På baggrund af statsministerens anbefalinger lukker vi så meget ned som muligt fra i morgen.
Fra i morgen forventer vi, at I alle bliver hjemme med jeres børn, med mindre I har et kritisk uundværligt arbejde. I det tilfælde forventer vi, at I finder pasning, hvis børnene ikke kan passe hinanden eller være alene.
Vi har nødåbent i morgen på begge matrikler, men det skal forventes, at vi lukker helt ned fredag eller senest mandag. Vi giver yderligere besked, så snart der er nyt.
Busserne kører nødkørsel for at sikre, at der ikke står små børn og venter forgæves på bussen

Meiner Østergård, Skoleleder
Martin Styrishave, Børnehaveleder
Anette Hou, Viceskoleleder
Jakob Hassingboe, Formand for bestyrelsen

Læs meddelelsen fra Dansk Friskoleforening

Søndag 15. marts 2020

Vi holder lukket og der køres ikke bus eller lign fra mandag 16. marts. De forældre, som har brug for nødpasning er i kontakt med skoleleder Meiner Østergård eller børnehaveleder Martin Styrishave

2. apr. 2020
Anonym rådgivning fra PPR og sundhedsplejen om Corona, nedlukning, mm.